Ziņas medijiem

Triatlona laikā būs slēgts Vanšu tilts

Triatlona sacensību laikā satiksmei slēgs 11. novembra krastmalu un Vanšu tiltu

 

Sakarā ar starptautisku triatlona sacensību „2015 Riga ETU SprintTriathlon European Cup” norisi svētdien, 9. augustā, Rīgas centrā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi, tostarp tiks slēgta 11. novembra krastmala un Vanšu tilts.

 

9. augustā no plkst. 4.00 līdz 19.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme sacensību maršrutos (izņemot sabiedrisko transportu, transportlīdzekļus ar sacensību rīkotāju izdotām caurlaidēm, operatīvo transportu un vietējo iedzīvotāju transportu):

- skrējiens pa maršrutu Nr.1: Balasta dambis (Saules akmens)–nobrauktuve no Vanšu tilta–Ķīpsalas iela–iebrauktuve uz peldbaseinu–Mazais Balasta dambis–Balasta dambis (Saules akmens);

- skrējiens pa maršrutu Nr.2: Balasta dambis (Saules akmens)–uzbrauktuve uz Vanšu tilta–Vanšu tilts–Citadeles iela–Pils iela–Citadeles iela–Vanšu tilts– nobrauktuve no Vanšu tilta–Balasta dambis (Saules akmens);

- riteņbraukšanas maršruts Nr.1: Balasta dambis (Saules akmens)–nobrauktuve no Vanšu tilta–Vanšu tilts–Citadeles iela–Pils iela–Muitas iela–11.novembra krastmala līdz Kaļķu ielai–11.novembra krastmala līdz Muitas ielai–Citadeles iela–Vanšu tilts–nobrauktuve no Vanšu tilta–Ķīpsalas iela līdz Kaiju ielai–Ķīpsalas iela–nobrauktuve no Vanšu tilta–Balasta dambis (Saules akmens);

- riteņbraukšanas maršruts Nr.2: Balasta dambis (Saules akmens)–nobrauktuve no Vanšu tilta – Vanšu tilts–Citadeles iela–Pils iela–Muitas iela–11.novembra krastmala līdz Kaļķu ielai–11.novembra krastmala līdz Muitas ielai–Citadeles iela–Vanšu tilts–nobrauktuve no Vanšu tilta–zem Vanšu tilta–Balasta dambis (Saules akmens).

 

9. augustā no plkst.4.00 līdz 17.00 satiksmei tiks slēgts Vanšu tilts (izņemot sabiedrisko transportu).

 

9. augustā no plkst. 4.00 līdz 19.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme nobrauktuvēs un uzbrauktuvēs no Vanšu tilta uz Ķīpsalu un Preses namu.

 

9. augustā no plkst. 00.01 līdz 17.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Kaļķu ielas līdz Elizabetes ielai (izņemot transportlīdzekļus, kuriem nepieciešams iekļūt un izkļūt no Rīgas Pasažieru ostas). Transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai būs liegts jau no 8. Augusta plkst. 17.00.

 

No 8. augusta plkst. 9.00 līdz 9. augustam plkst. 22.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Balasta dambī.

 

9. augustā no plkst. 7.00 līdz 17.00 tiks ierobežota kuģošanas līdzekļu satiksme Āgenskalna līcī.

 

Neskaidrību gadījumos lūgums zvanīt Rīgas domes Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 8000 3600

 

Citi jaunumi