Ziņas medijiem

Pašvaldībām būs iespēja iepazīties ar Rīgā īstenotu projektu par personalizēto pārvietošanos

Rīgas dome ir īstenojusi Eiropas Savienības līdzfinansētu projektu par riteņbraukšanas un kājāmiešanas veicināšanu pilsētā un vēlas dalīties savā pieredzē arī  ar pārējām  Latvijas pašvaldībām.

Seminārā vēlamies iepazīstināt ar projekta  „Personalizēta ceļojumu plānošana riteņbraucējiem” (PTP-Cycle) mērķi, priekšrocībām un gūto pieredzi. Projekts īstenots pirmo reizi Latvijā, izmantojot Londonā izstrādātu metodoloģiju, proti, tiešo komunikāciju ar iedzīvotājiem! Tas nozīmē, ka speciāli apmācīti konsultanti uzrunāja iedzīvotājus, dodoties pie viņiem uz mājām, un pasākumos. Tāpat tika uzrunāti studenti augstskolās, piedāvājot informāciju par pārvietošanās iespējām ar velosipēdu, sabiedrisko transportu, vai kājām.

Aicinām pašvaldību pārstāvjus uz semināru „Personalizēta ceļojumu plānošana riteņbraucējiem (PTP-Cycle)- jauna pieeja riteņbraukšanas veicināšanai”. 

Iepriekš pieteikšanās pie projekta koordinatores Rīgā  Olitas Ančas, rakstot uz e-pastu olita.anca@riga.lv vai zvanot pa tālruni.67012712.

Seminārs notiks piektdien, 25.septembrī, Rīgas domes Satiksmes departamenta telpās, Ģertrūdes ielā 36, Rīgā!

Darba kārtība!

 

Citi jaunumi