Ziņas medijiem

Jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Kr.Barona un Lāčplēša ielu krustojumā

No rītdienas, 15.jūnija, autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Krišjāņa Barona ielas krustojumā ar Lāčplēša ielu.

Autovadītājiem jārēķinās, ka K.Barona ielā satiksme būs ierobežota, savukārt Lāčplēša ielā satiksme tiks organizēta kā līdz šim. Tomēr, autovadītājiem jārēķinās ar papildus ceļā pavadīto laiku. Sabiedriskais transports kursēs kā līdz šim!

Kā jau ziņojām, līdz šim segums K.Barona ielā atjaunots gandrīz visā garumā no Aspazijas bulvāra līdz Brīvības ielai, izņemot Lāčplēša ielas krustojumu. Šāds lēmums tika pieņemts, jo inženierkomunikāciju valdītāji pirms seguma atjaunošanas veica komunikācijas tīklu pārbūvi. Tāpat ir atcelti visi ierobežojumi sakarā ar viesnīcas izbūvi šajā ielu krustojumā, kas būtiski atvieglo seguma atjaunošanu.

Ar satiksmes ierobežojumiem autovadītājiem jārēķinās līdz jūlija beigām.

Tāpat tuvākajā laikā tiks uzsākta seguma nomaiņa ietvēm, radot vides pieejamību ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim. Savukārt nākamgad iela tiks labiekārtota. Uz ietvēm un skvēriem uzstādot puķupodus, solus atpūtai un labiekārtos līdz šim pamestos vai  neapkoptos skvērus un laukumus.

Informāciju sagatavoja: Ilze Dimante, Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste, Tālr. 67012703

Citi jaunumi