Ziņas medijiem

Lāčplēša ielā sāksies seguma atjaunošanas darbi; jārēķinās ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka no 15. jūlija sāksies seguma atjaunošanas darbi Lāčplēša ielā. Autovadītājiem jārēķinās ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem.

Seguma atjaunošanas darbi tiks uzsākti posmā no Salu tilta līdz Avotu ielai. Maksimālais atļautais braukšanas ātrums tiks ierobežots līdz 30km/h un slēgta viena braukšanas josla katrā virzienā. Sabiedriskā transporta pasažieru ievērībai:  iespējams, ka pieturvietas nepieciešamības gadījumā tiks pārvietotas, par ko tiks ziņots atsevišķi.

Būvdarbu laikā tiks mainīts segums ne tikai brauktuvei, bet arī pieguļošajām ietvēm. Gājējiem jāņem vērā, ka tajos ietvju posmos, kuros tiks veikti seguma atjaunošanas darbi, šie posmi tiks slēgti. Būvniekiem uzdots nodrošināt pārvietošanās iespējas pa brauktuvi, norobežojot to no kopējās transportlīdzekļu plūsmas.

Savukārt, no nākamās nedēļas būtiski ierobežojumi tiks ieviesti arī Brīvības ielā. Autovadītājiem jārēķinās ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem un sastrēgumiem praktiski visā ielas garumā.

Kā jau iepriekš informējām, šajā būvsezonā plānoti apjomīgi seguma atjaunošanas darbi visā Lāčplēša ielā, Brīvības ielā no Aspazijas bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Silciema ielai, kā arī Juglas ielā.

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Satiksmes departamenta Direktora biroja Projektu vadītāja:

Ilze Dimante, tālr. 67012703; 26111123, e-pasts: Ilze.Dimante@riga.lv

Citi jaunumi