Ziņas medijiem

Rīgā sākas apjomīgi ielu remontdarbi

Otrdien, 6. jūnijā Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un citas pašvaldības amatpersonas informēja par šovasar gaidāmajiem ielu remontiem pilsētā.

Pilsētas mērs pastāstīja, ka šogad mainīs asfalta segumu vairākās maģistrālajās Rīgas ielās, tai skaitā Brīvības ielā, K.Valdemāra ielā, Elizabetes ielā, Stabu un Dzirnavu ielā. Viņš norādīja, ka šogad atšķirībā no pagājušā gada, kad ielu remontus sāka tikai augustā, šogad tie sākti jau jūnijā un turpināsies visu vasaru. “Jau laicīgi atvainojamies – būs gan sastrēgumi, gan neērtības, taču mēs guvām mācību no pagājušās sezonas un mainījām pieeju remontdarbu organizācijai,” sacīja N. Ušakovs, piebilstot, ka šogad remontdarbus un to kvalitāti kontrolēs vēl aktīvāk nekā pagājušā vasarā.

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Emīls Jakrins informēja, ka galvenos objektus plānots pabeigt līdz septembrim, tomēr atsevišķās ielās pēc komunikāciju nomainīšanas tiks ieklāta tikai seguma pirmā kārta, bet otrā kārta nākamgad. E.Jakrins pastāstīja, ka remontdarbi plānoti Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam, Valdemāra ielā visā garumā, Elizabetes ielā no Eksporta līdz Hanzas ielai, Stabu ielā no Valmieras līdz Skanstes ielai, Dzirnavu ielā no Gogoļa līdz Tērbatas ielai, Merķeļa ielā no Marijas ielas līdz Brīvības bulvārim, Lenču ielā, Ganu ielā un Zirņu ielā no Valdemāra ielas līdz Hospitāļu ielai.

Informāciju sagatavoja Uģis Vidauskis, t. 67 105 908

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Citi jaunumi