Ziņas medijiem

30. septembrī Krišjāņa Valdemāra ielas nakts brauciena laikā būs izmaiņas atsevišķos autobusu, trolejbusu, minibusu un nakts autobusu maršrutos

AUTOBUSI

1. maršruta autobuss plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Berģuciems” izbrauks plkst. 22:42, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Dzirnavu ielu un tālāk pa maršrutu.

2. maršruta autobusi – plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Vecmīlgrāvis” izbrauks plkst. 22:40, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Tilta ielai, tālāk pa Tilta ielu, Duntes ielu, Krišjāņa Valdemāra ielai, Zirņu ielu, Senču ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

No galapunkta „Abrenes iela” plkst. 23:02 autobuss kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Duntes ielu, Tilta ielu un tālāk pa maršrutu.

3. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Pļavnieki” izbrauks plkst. 22:34 un plkst. 22:51, kursēs uz Daugavgrīvu pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, 13. janvāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Plānots, ka pēdējais reiss, kurš no galapunkta „Pļavnieki” izbrauks plkst. 23:46, kursēs pa izmainīto maršrutu līdz 13. janvāra ielai.

6. maršruta autobuss plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Dreiliņi” izbrauks plkst. 22:43 un plkst. 23:30, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Dzirnavu ielu un tālāk pa maršrutu.

11. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Suži” izbrauks plkst. 22:05 un plkst. 22:47, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Zirņu ielu, Senču ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

No galapunkta „Abrenes iela” plkst. 23:10 autobuss kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

13. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Babītes stacija” izbrauks plkst. 22:55, kursēs pa maršrutu līdz Daugavgrīvas ielai, tālāk pa Daugavgrīvas ielu, Raņķa dambi, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Marijas ielu un tālāk pa maršrutu.

No galapunkta „Preču-2” plkst. 22:24 un plkst. 23:09 autobuss kursēs pa maršrutu līdz Aleksandra Čaka ielai, tālāk pa Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Raņķa dambi, Daugavgrīvas ielu un tālāk pa maršrutu.

14. maršruta autobuss plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Zvēraudzētava” izbrauks plkst. 22:35, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

16. maršruta autobuss plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Garkalnes Mucenieki” izbrauks plkst. 22:50, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

21. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Jugla” izbrauks plkst. 22:28, plkst. 22:58 un plkst. 23:25, kursēs uz Imantu pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, 13. janvāra ielu un tālāk pa maršrutu.

24. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Mangaļsala” izbrauks plkst. 22:03, plkst. 22:40 un plkst. 23:20, kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Zirņu ielu, Senču ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

No galapunkta „Abrenes iela” plkst. 22:43 un plkst. 23:17 autobuss kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

37. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Imanta” izbrauks plkst. 22:51, kursēs pa maršrutu līdz Slokas ielai, tālāk pa Slokas ielu, Kalnciema ielu, Daugavgrīvas ielu, Raņķa dambi, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Inženieru ielu. Uz Imantu pēc plkst. 22:50 autobuss kursēs pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Slokas ielu un tālāk pa maršrutu.

40. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Jugla” izbrauks plkst. 22:24, plkst. 22:42, plkst. 23:02 un plkst. 23:20, kursēs uz Ziepniekkalnu pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

41. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Imanta” izbrauks plkst. 22:36, kursēs pa maršrutu līdz Slokas ielai, tālāk pa Slokas ielu, Kalnciema ielu, Daugavgrīvas ielu, Raņķa dambi, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Inženieru ielu. Uz Imantu pēc plkst. 22:50 autobuss kursēs pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Slokas ielu un tālāk pa maršrutu.

50. maršruta autobuss plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „TEC 2” izbrauks plkst. 22:45 kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

53. maršruta autobusi plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Zolitūde” izbrauks plkst. 22:46 un plkst. 23:18, kursēs pa maršrutu līdz Kalnciema ielai, tālāk pa Kalnciema ielu, Daugavgrīvas ielu, Raņķa dambi, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Inženieru ielu. Uz Zolitūdi pēc plkst. 22:50 autobuss kursēs pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu.

 

TROLEJBUSI

25. trolejbusu maršruts pasākuma laikā būs slēgts. Pēdējais reiss pa pamatmaršrutu no galapunkta „Iļģuciems” izbrauks plkst. 21:52, no galapunkta „Brīvības iela” - plkst. 22:23. Līdz ar to 9. trolejbusa maršrutā būs papildreisi. No galapunkta „Iļģuciems” 9. maršruta trolejbuss izbrauks plkst. 22:13 un plkst. 22:45, no galapunkta „Stacijas laukums” trolejbuss izbrauks plkst. 22:38 un plkst. 23:10.

3. maršruta trolejbusi – plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Sarkandaugava” izbrauks plkst. 22:32 un plkst. 23:05, kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Zirņu ielu, Senču ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

No galapunkta „Centrāltirgus” uz 1. trolejbusu parku plkst. 23:09 un plkst. 23:39 trolejbuss kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

5. maršruta trolejbusi – plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Paula Stradiņa slimnīca” izbrauks plkst. 23:08, kursēs pa maršrutu līdz Kalnciema ielai, tālāk pa Kalnciema ielu, Raņķa dambi, Uzvaras bulvāri, 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Marijas ielu, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Tallinas ielu un tālāk pa maršrutu.

No galapunkta „Daugavas stadions” uz 1. trolejbusu parku plkst. 23:12 un plkst. 23:45 trolejbuss kursēs pa maršrutu līdz Tallinas ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Duntes ielu, Dambja ielu.

11. maršruta trolejbusi – no galapunkta „Ieriķu iela” uz 1. trolejbusu parku plkst. 22:55 un plkst. 23:23 kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Duntes ielu, Dambja ielu.

14. maršruta trolejbusi – plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Mežciems” izbrauks plkst. 22:30, kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Mežciemu.

No galapunkta „Mežciems” uz 2. trolejbusu parku plkst. 22:53, plkst. 23:17 un plkst. 23:41 trolejbuss kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

15. maršruta trolejbuss – no galapunkta „Ķengarags” uz 1. trolejbusu parku plkst. 22:45 kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Duntes ielu, Dambja ielu.

17. maršruta trolejbusi – plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Purvciems” izbrauks plkst. 22:40, kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Purvciemu.

No galapunkta „Purvciems” uz 2. trolejbusu parku plkst. 23:04, plkst. 23:28 un plkst. 23:52 trolejbuss kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

19. maršruta trolejbusi – plānots, ka reiss, kurš no galapunkta „Ziepniekkalns” izbrauks plkst. 22:20, plkst. 22:45 un plkst. 23:10, kursēs līdz Inženieru ielai un atpakaļ uz Ziepniekkalnu. Pasākuma laikā, posmā no galapunkta „Pētersalas iela” līdz Inženieru ielai, maršruts būs slēgts.

20. maršruta trolejbuss – no galapunkta „Televīzijas centrs” uz 1. trolejbusu parku plkst. 23:30 trolejbuss kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa. Valdemāra ielu, Duntes ielu, Dambja ielu.

22. maršruta trolejbusi – no galapunkta „Pļavnieki” uz 1. trolejbusu parku plkst. 23:19, plkst. 23:23, plkst. 23:39, plkst. 23:50, plkst. 23:59 un plkst. 0:18 kursēs pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Duntes ielu, Dambja ielu.

 

MINIBUSI

200. maršruta minibuss – galapunkta „Vecdaugava” virzienā kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No galapunkta „Vecdaugava” minibuss kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Zirņu ielu, Senču ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu.

216. maršruta minibuss – galapunkta „Ķengarags” virzienā kursēs pa maršrutu līdz Lāčplēša ielai, tālāk pa Lāčplēša ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu. 

 

NAKTS AUTOBUSI

N1 – pilsētas centra virzienā kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Merķeļa ielu, Krišjāņa Barona ielu, Raiņa bulvāri.

N2 – kursēs no pilsētas centra pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No galapunkta „Vecmīlgrāvis” nakts autobuss kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Zirņu ielu, Senču ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu Merķeļa ielu, Krišjāņa Barona ielu, Raiņa bulvāri.

N4 – kursēs no pilsētas centra pa Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu, 11. novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu. No galapunkta „Imanta” nakts autobuss kursēs pa maršrutu līdz Kalnciema ielai, tālāk pa Kalnciema ielu, Daugavgrīvas ielu, Raņķa dambi, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Krišjāņa Barona ielu, Raiņa bulvāri.

 

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.

 

Viktors Zaķis

Klientu apkalpošanas un komunikācijas daļas vadītājs

Tālr.: 67104778

Fakss.: 67104802

e-pasts: Viktors.Zakis@rigassatiksme.lv

Citi jaunumi