Ziņas medijiem

Valsts svētku laikā Rīgā ierobežos satiksmi

Piektdien, 4. maijā, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienas svinību laikā Rīgā norisināsies dažādi publiski pasākumi, tādēļ pilsētas centrā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi.

Svētku dienā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana:

Tāpat 4.maijā jau no plkst. 5.00  līdz pat 5.maija plkst. 4.00 tiks slēgta transportlīdzekļu  satiksme Gustava Zemgala gatvē, posmā no Brīvības gatves līdz nobrauktuvei uz Gaujas ielu virzienā uz Brīvības gatvi.

Tostarp 4.maijā nepieciešamības gadījumā tiks īslaicīgi ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa, Brīvības laukumā un citās pasākumu norises vietās.                                            

Tāpat arī  4.maijā no plkst. 13.15 līdz plkst. 13.45 tiks kontrolēta un no plkst. 13.45 līdz plkst. 15.00 slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanāla posmā no gājēju tilta pie Latvijas Nacionālās Operas un baleta ēkas līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Savukārt jau no 3.maija plkst. 17.00 līdz 7.maija plkst. 10.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 30 metru garā posmā Tirgoņu ielas labajā pusē, posmā no Šķūņu ielas līdz Krāmu ielai.

Svētku dienā aizliegta velorikšu, zirgu pajūgu un elektromobīļu kustība pasākumu norises vietās.

Par izmaiņām sabiedriskā transporta satiksmē tiks ziņots atsevišķi.

Informāciju sagatavoja:

Aira Šmelde, Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore, tālr.: 67027902; e-pasts: aira.smelde@riga.lv

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Citi jaunumi