Ziņas medijiem

No pirmdienas ierobežos satiksmi uz Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sākot ar pirmdienu, 9.jūliju, tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme uz Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada.

Transportlīdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka katrā virzienā tiks saglabāta tikai viena braukšanas josla, līdzšinējo divu braukšanas joslu vietā. Savukārt gājējiem un velobraucējiem jārēķinās, ka tiks liegta kustība pa abām pārvada ietvēm, kustību nodrošinot abos virzienos pa labās puses brauktuvi virzienā no centra.

Departaments aicina sekot līdzi izvietotajiem ceļu satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem un izturēties ar sapratni pret ieviestajām satiksmes izmaiņām.

Augusta Deglava ielas satiksmes pārvadam paredzēts veikt pārvada laidumu un balstu konstrukciju remontu, jaunu deformācijas šuvju izbūvi, jaunu drošības barjeru un ietvju margu konstrukciju izbūvi uz pārvada un uz atbalstsienām, kontakttīklu, vājstrāvas tīklu un apgaismojuma pārbūvi, kā arī ceļu daļas pārbūvi un atjaunojot brauktuves segumu. Pārbūves laikā tiks izbūvēta jauna ietvju konstrukcija, paredzot gājēju un velosipēdistu ceļu gar kreiso brauktuves malu (virzienā no centra).

Kā ziņots, pārvada pārbūvi par 4,27 miljoniem eiro veic lietuviešu uzņēmums AS "Kauno tiltai".

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 29584470

 

Citi jaunumi