Ziņas medijiem

No 3. līdz 8. augustam 11. novembra krastmalā un 13. janvāra ielā notiks ielu seguma remonts

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 3. augusta līdz 8. augustam, nakts laikā, vairākos 11. novembra krastmalas un 13. janvāra ielas posmos notiks ielu seguma remontdarbi. Būtiski satiksmes ierobežojumi nav paredzēti, kā arī sabiedriskā transporta satiksme netiks slēgta.

Laika periodā no plkst. 22:00 līdz 06:00 remontdarbi notiks 11. novembra krastmalas posmā no ēkas Nr. 31 līdz ēkai Nr. 39; 11.novembra krastmalā - zem Akmens tilta; 11. novembra krastmalas krustojumā aiz Dzelzceļa tilta; 13. janvāra ielas krustojumā ar Prāgas ielu. Laika periodā no plkst. 01:00 līdz 06:00 darbi tiks veikti 13. janvāra ielā pie veikala Stockmann.

Naktī no trešā uz ceturto augustu ir plānots veikt asfalta seguma frēzēšanas darbus, lai turpmākajās naktīs varētu ieklāt asfalta segumu. Darbi var tikt pabeigti arī pirms norādīta datuma, ja neradīsies tehniska rakstura šķēršļi.

Ielu seguma remonts tiek organizēts nakts laikā, kad satiksmes intensitāte ir zemāka. Darbu zonas tiks aprīkotas ar vadstatņiem, palīgbarjerām un atbilstošām ceļa zīmēm un tās būs iespējams apbraukt.

Iepriekš jau tika ziņots, ka Rīgā šajā sezonā notiks pēdējos gados lielākie brauktuvju seguma remontdarbi, palielinot satiksmes drošību un ērtību vairāk nekā uz desmit tiltiem un pārvadiem, kā arī 30 ielu posmos. Minētie ielu seguma remontdarbi tiek īstenoti šo darbu ietvaros.

“Mums ir svarīgi īstenot un pabeigt lielos infrastruktūras projektus kā, piemēram, Skultes pārvads, Austrumu maģistrāle un Brasas tilts. Tikpat būtiski ir ieguldīt līdzekļus, lai uzturētu un uzlabotu asfaltu jau esošajā Rīgas transporta infrastruktūrā – uz ielām, tiltiem un ceļu pārvadiem. Liels darbs vēl priekšā, bet jau šogad, īstenojot darbus 40 objektos visā Rīgā, ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis izjutīs asfalta seguma kvalitātes uzlabošanos,” norāda Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks satiksmes un attīstības jautājumos Vilnis Ķirsis.

Par pēdējos gados vērienīgākajiem ielu seguma remontdarbiem Rīgā vairāk lasi te.

Citi jaunumi