Ziņas medijiem

Noslēdzas seguma atjaunošanas darbi Rīgas maģistrālajās ielās

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka pakāpeniski noslēdzas seguma atjaunošanas darbi Rīgas maģistrālajās ielās – Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas līdz Gaisa tiltam, Kalpaka bulvārī no Brīvības bulvāra līdz Krišjāņa Valdemāra ielai un Merķeļa ielā. Būvdarbi tika uzsākti 17.maijā un noslēdzas 2.septembrī.

“Es gandarīts, ka ar katru gadu uzlabojas sadarbība starp būvdarbu veicējiem un pasūtītāju – pašvaldību. Esam panākuši vienotu izpratni par darbu procesu nodrošināšanu, prioritāri domājot par gājēju un velobraucēju komfortablu pārvietošanos remontdarbu zonās,” norāda Emīls Jakrins, Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs, izsakot pateicību arī būvdarbu veicējiem par ievērotajiem darbu pabeigšanas termiņiem.

Oskara Kalpaka bulvārī no Brīvības bulvāra līdz Krišjāņa Valdemāra ielai būvdarbus veica CBF SIA “Binders”, seguma atjaunošanu pabeidzot 14.augustā.

Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas līdz Gaisa tiltam būvdarbus veica AS “A.C.B.”, darbus noslēdzot šodien, 31.augustā.

Savukārt, Merķeļa ielā būvdarbu veicējs SIA “Ceļu būves sabiedrība “Igate”” seguma atjaunošanas darbus plāno pabeigt svētdien, 2.septembrī.

Kopumā seguma atjaunošana šogad tika veikta par 4 miljoniem eiro.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 29584470

Citi jaunumi