Ziņas medijiem

Apsekos Salu tilta un Krasta ielas būvniecības darbu gaitu

Trešdien, 31.jūlijā, plkst.11.00 Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs kopā ar Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāju Vadimu Faļkovu, speciālistiem no Rīgas domes Satiksmes departamenta, būvniekiem un būvuzraugiem, kā arī pārstāvjiem no apvienības “Pilsēta cilvēkiem” apsekos Salu tilta un Krasta ielā būvniecības darbu gaitu.

Šobrīd Salu tiltam tiek īstenota pārbūves otrā kārta, kura paredz demontēt pārvada segumu, izbūvēt jaunas hidroizolācijas, nostiprināt un atjaunot laiduma konstrukciju betona virsmas, kā arī izbūvēt jaunas deformācijas šuves. Savukārt Krasta ielā ir veikti ielas seguma atjaunošanas darbi. Remontdarbu laikā veica apmaļu demontāžu visas ielas garumā, nofrēzēja veco asfaltbetona segumu, kas jau bija  deformējies, kā arī sagatavoja brauktuves pamatni un divās kārtās ieklāja jauno asfaltbetona segumu.

Aicinām ar būvniecības darbu gaitu iepazīties arī mediju pārstāvjus! Tiekamies pie DUS “Neste” pie Mūkusalas apļa! Jūsu ērtībām līdz plkst.10.40 pie domes ēkas RTU pusē gaidīs transports, lai nogādātu turp un atpakaļ no objektiem.

Informāciju sagatavoja:

Baiba Gailīte, Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece, mob. tālr.: 26555927, e-pasts: baiba.gailite@riga.lv

 

Papildu informācija:

Ilze Dimante

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

tālr. 67012703

Citi jaunumi