Ziņas medijiem

Atvēlot Tērbatas ielu gājējiem, no 16. jūlija, uz laiku tiks slēgts 1. trolejbusa maršruts

„Rīgas satiksme” atgādina, ka Rīgas dome pirmo reizi realizēs vasaras ielas ideju, Tērbatas ielu uz laiku atvēlot gājējiem, riteņbraucējiem, tirgotājiem un nedēļas nogalēs – kultūras programmai. Tādejādi no rītdienas, 16. jūlija, uz laiku, kamēr Tērbatas iela tiks atvēlēta gājējiem būs slēgts 1. trolejbusa maršruts, kā arī veiktas izmaiņas „Rīgas satiksme” apsaimniekoto autostāvvietu darbībā un 316. ekspresbusa maršrutā.

 

1. trolejbusa maršruts no rītdienas, 16. jūlija, tiks slēgts. Pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša biļeti slēgtajam 1. trolejbusa maršrutam, atļauts braukt citos trolejbusu, tramvaju un autobusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.

 

No šodienas, 15. jūlija plkst. 21:45 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Tērbatas iela posmā no Elizabetes ielai līdz Vidzemes tirgus ieejai.

 

Ņemot vērā satiksmes pārorganizāciju iniciatīvas laikā, Tērbatas ielā varēs iebraukt tikai namu iedzīvotāji līdz saviem iekšpagalmiem. Lūdzam transportlīdzekļus ar iedzīvotāja kartēm novietot tuvākajās stāvēšanai atļautajās Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietās, atbilstoši zonai.

 

Vienlaikus informējam, ka līdz ar iepriekš minēto 316. maršruta ekspresbusi, braucot Rīgas pilsētas centra virzienā, brauks pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk brauks pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Dzirnavu ielu un tālāk pa maršrutu.

 

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

 

Citi jaunumi