Ziņas medijiem

23. un 24. aprīlī Bruņinieku ielā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka asfaltēšanas darbu dēļ Bruņinieku ielā posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai piektdien, 23. aprīlī, un sestdien, 24. aprīlī, no plkst. 9.00 līdz plkst. 23.59 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme.

Asfaltēšanas darbi notiek projekta “Seguma atjaunošana Bruņinieku ielā posmā no Valmieras ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai” ietvaros. Bruņinieku ielā līdz jūnija sākumam ir paredzēts veikt ietvju un ielas brauktuves seguma virskārtas atjaunošanu, izveidot divvirzienu veloinfrastruktūru, kas savienosies ar pērn atjaunoto Sporta ielu, kā arī izvietot labiekārtošanas elementus – 80 jaunus velostatīvus un 21 soliņu.  

Nepiemērotu meteoroloģisko laikapstākļu dēļ ielas seguma atjaunošanas darbu izpilde var tikt pārcelta uz tuvāko iespējamo laiku. Turpinoties seguma atjaunošanas darbiem, transportlīdzekļu satiksmes ierobežojumi gaidāmi arī citos Bruņinieku ielas posmos, par ko precīzāka informācija vēl sekos.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem, savlaicīgi izvēlēties maršrutu un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām. Ar satiksmes organizācijas shēmu var iepazīties šeit

Bruņinieku ielas seguma atjaunošanu un labiekārtošanu veic SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate””.

Citi jaunumi