Ziņas medijiem

Brīvības gatvē jaunas satiksmes organizācijas izmaiņas

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no trešdienas, 21. aprīļa, līdz 20. maijam ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbu dēļ Brīvības gatvē tiks ieviestas jaunas satiksmes organizācijas izmaiņas – transportlīdzekļu satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti Brīvības gatvē virzienā uz centru, no ēkas Brīvības gatvē Nr. 443 līdz autobusa pieturvietai “Brīvdabas muzejs” un 140 m posmā aiz autobusa pieturvietas “Brīvdabas muzejs”.

Iepriekš jau tika informēts, ka laika periodā no 12. aprīļa līdz 20. maijam Brīvības gatvē virzienā uz centru, 140 m posmā aiz autobusa pieturvietas “Brīvdabas muzejs” tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme. Savukārt, jaunie transportlīdzekļu satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti Brīvības gatvē virzienā uz centru, no ēkas Brīvības gatvē Nr. 443 līdz autobusa pieturvietai “Brīvdabas muzejs” un 140 m posmā aiz autobusa pieturvietas “Brīvdabas muzejs”. Ar satiksmes organizācijas shēmu var iepazīties šeit.

Ja darbi tiks pabeigti ātrāk, transportlīdzekļu satiksme norādītajā Brīvības gatves posmā var tikt atjaunota pirms minētā laika.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņas.

Citi jaunumi