Ziņas medijiem

No 14. līdz 16. maijam Dārzaugļu, Zemitāna un A. Čaka ielā tiks ierobežota transportlīdzekļu stāvēšana

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka laika periodā no 14. maija līdz 16. maijam Dārzaugļu, J. Zemitāna un A. Čaka ielā tiks veikti brauktuvju attīrīšanas darbi no smiltīm, kuru dēļ tiks ierobežota transportlīdzekļu stāvēšana, konkrētos ielas posmos uzstādot ceļa zīmes “Apstāties aizliegts”.

Ceļa zīmes “Apstāties aizliegts” tiks uzstādītas Dārzaugļu ielā, posmā no Pērnavas ielas līdz Zemitānu ielai; Zemitānu ielā, posmā no Kr. Barona ielas līdz A. Čaka ielai; A. Čaka ielā, posmā no Zemitānu ielas līdz Pērnavas ielai. Ielu attīrīšanas darbi tiks uzsākti 14. maijā un to pabeigšanas laiks ir atkarīgs no iedzīvotāju atsaucības - gar ielu malām novietotie transportlīdzekļi apgrūtina un paildzina darbu veikšanu. Līdzīgi satiksmes ierobežojumi tuvākajā laikā ir gaidāmi arī citās Rīgas rajona maģistrālajās ielās ar intensīvu satiksmi un sabiedriskā transporta kustību. Precīzāka informācija par gaidāmajām satiksmes organizācijas izmaiņām vēl sekos.

Šajā pavasarī ielu un tiltu uzturēšanas dienesti jau ir notīrījuši lielāko daļu Rīgas brauktuvju – kopumā 1 137 kilometru garumā. Ielās, kur smilšu novākšana jau ir veikta, notiek ik dienas putekļu savākšana ar vakuuma iekārtām jeb tā sauktā “mitrā tīrīšana”.

Aicinām transportlīdzekļu īpašniekus būt saprotošiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Citi jaunumi