Ziņas medijiem

No 8. līdz 10. maijam Uzvaras parka apkārtnē tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 8. līdz 10. maijam Uzvaras parka apkārtnē, saistībā ar ziedu nolikšanu pie Uzvaras parka pieminekļa, tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas. Nepieciešamības gadījumā Valsts policija nodrošinās transportlīdzekļu satiksmes regulēšanu, ierobežošanu vai slēgšanu.

Laika periodā no 8. maija plkst. 8:00 līdz 9. maija plkst. 23:59 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot operatīvos un diplomātiskos transportlīdzekļus, trīs Uzvaras parka apkārtnes posmos: 1) Bāriņu ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz E.Smiļģa ielai; 2) Uzvaras bulvāra abās pusēs, posmā no Bāriņu ielas līdz O.Vācieša ielai; 3) O.Vācieša iela abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Hermaņa ielai.

Laika periodā no 9. maija plkst. 08:00 līdz plkst. 23:59 transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu, operatīvos un diplomātiskos transportlīdzekļus, tiks slēgta sekojošos posmos: 1) Uzvaras bulvārī, posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Bāriņu ielai; 2) Ojāra Vācieša ielā, posmā no Hermaņa ielas līdz Uzvaras bulvārim; 3) Ojāra Vācieša ielā, posmā no Uzvaras bulvāris līdz Uzvaras bulvārim.

Laika periodā no 9. maija plkst. 09:00 līdz plkst. 24:00 tiks slēgta autobusa un tramvaja pieturvieta “Slokas iela” - abos Uzvaras bulvāra virzienos, pieturvietas “Slokas iela” un “Uzvaras bulvāris” - Slokas ielā.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem, savlaicīgi izvēlēties maršrutu un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Citi jaunumi