Ziņas medijiem

Pasaules čempionāta hokejā dēļ satiksmes ierobežojumi arī Dzirnavu ielā

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 20. maija līdz 6. jūnijam, saistībā ar Pasaules čempionātu hokejā, Dzirnavu ielas kreisajā pusē, posmā no Jeruzalemes ielas līdz Antonijas ielai tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana.

Laika periodā no 20. maija plkst. 20.00 līdz 6. jūnija plkst. 20.00  tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Dzirnavu ielas kreisajā pusē, posmā no Jeruzalemes ielas līdz Antonijas ielai. Tāpat no 20. maija līdz 7. jūnijam satiksmes organizācijas izmaiņas tiks ieviestas Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, un Baznīcas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

Savukārt, līdz 12. jūnija plkst. 20.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana: Jāņa Dikmaņa ielā; Vesetas ielā, posmā no Jāņa Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai; Mālpils ielā, posmā no Vesetas ielas līdz Skanstes ielai. Kā arī, līdz 12. jūnija plkst. 20.00 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme Grostonas ielā, posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Dikmaņa ielai.

Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko, stāvēšanai atļauto vietu. Izņēmumi attiecas uz operatīvajiem transportlīdzekļiem un transportlīdzekļiem, kuriem ir izsniegtas SIA “Hokeja Akadēmija” atļaujas.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Citi jaunumi