Ziņas medijiem

Pasaules čempionāta hokejā dēļ tiks ieviesti vairāki satiksmes ierobežojumi

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 17. maija līdz 7.jūnijam, saistībā ar Pasaules čempionātu hokejā, Baznīcas un Teātra ielu posmos tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana. Tāpat satiksmes ierobežojumi līdz 12. jūnijam būs Jāņa Dikmaņa ielā, kā arī Vesetas un Mālpils ielu posmos.  

Laika periodā no 17. maija plkst. 22:00 līdz 7. jūnija plkst. 20.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Baznīcas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

Laika periodā no 20. maija līdz 7. jūnijam tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai.

Tāpat līdz 12. jūnija plkst. 20.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana: Jāņa Dikmaņa ielā; Vesetas ielā, posmā no Jāņa Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai; Mālpils ielā, posmā no Vesetas ielas līdz Skanstes ielai. Kā arī, līdz 12. jūnija plkst. 20.00 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme Grostonas ielā, posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Dikmaņa ielai.

Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko, stāvēšanai atļauto vietu.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Citi jaunumi