Ziņas medijiem

Dammes un Buļļu ielā izbūvētas jaunas gājēju pārejas, nākamnedēļ pabeigs veloinfrastruktūras izbūvi Slokas ielā

Šonedēļ Dammes un Buļļu ielas rotācijas apļa pieejās pabeigta neregulējamu gājēju pāreju ar papildus apgaismojumu ierīkošana. 

Gājēju pārejas tika ierīkotas trīs Buļļu ielas rotācijas apļa atzaros – divas no tām Buļļu ielā, pirms rotācijas apļa, un viena Dzirciema ielā, pie ēkas Nr. 70. Projekta risinājums uz Buļļu un Dzirciema ielas samazina braukšanas joslu skaitu uz vienu joslu katrā braukšanas virzienā. Savukārt Dammes ielā gājēju pāreja ierīkota pie ēkas Nr. 35A, darbu ietvaros arī atjaunojot ietves segumu. Pie gājēju pārejām arī ierīkotas brīdinošās joslas no taktila betona bruģa un vadlīniju joslas, kā arī uzstādīts ielas apgaismojums. 

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka jau noslēgusies ietves izbūve Vienības gatves posmā no Ventas ielas līdz Rīgas robežai, kā arī nākamās nedēļas laikā plānots pabeigt veloinfrastruktūras izbūvi Slokas ielā - posmā no Kurzemes prospektam līdz Babītes novada robežai. 

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes projektu koordinatore Lelde Rudzika, e-pasts: lelde.rudzika@riga.lv 

Citi jaunumi