Ziņas medijiem

Aleksandra Čaka ielā turpinās labiekārtošanas darbi, uzstādītas 36 puķu kastes

Šonedēļ Aleksandra Čaka ielā sākta atlikušo labiekārtošanas elementu izvietošana. Darbus paredzēts pabeigt līdz augusta beigām. Šonedēļ uz ielas izvietotās puķu kastes, sākot ar šodienu, tiek apstādītas ar dažādiem košumaugiem.

Kopumā uz A. Čaka ielas, posmā no Merķeļa ielas līdz Pērnavas ielai, uzstādītas 36 dažāda veida puķu kastes, kā arī tiks uzstādīti deviņi soli, atkritumu urnas un 133 velosipēdu statīvi. Pavasarī A. Čaka ielas posmā no Pērnavas ielas līdz Ērgļu ielai iestādīja 26 kokus, savukārt gar Barona kvartālu un sadalošajā joslā, posmā no Ērgļu ielas līdz Tallinas ielai, iesētas puķu pļavas.

Tuvāko nedēļu laikā labiekārtošanas elementu uzstādīšanu ir plānots sākt arī pārējos 11 centra ielu posmos, kuros pavasarī jau iestādīti koki. Labiekārtojuma elementu uzstādīšana vēl ir gaidāma trīs Krišjāņa Valdemāra ielas posmos: no Zirņu ielas līdz Laktas ielai, no Bruņinieku ielas līdz Zirņu ielai, no Kronvalda bulvāra līdz Bruņinieku ielai. 

Tāpat labiekārtoti tiks divi Elizabetes ielas posmi: no Eksporta ielas līdz Brīvības bulvārim un  no Satekles ielas līdz Brīvības bulvārim. 

Labiekārtošanas darbi paredzēti arī Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam; Dzirnavu ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Gogoļa ielai; Lenču ielā un Ganu ielā; Merķeļa ielā; Kalpaka bulvāra posmā no Brīvības bulvāra līdz Kr. Valdemāra ielai, kā arī Stabu ielā.


Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes projektu koordinatore Lelde Rudzika, e-pasts: lelde.rudzika@riga.lv 

Citi jaunumi