Ziņas medijiem

No pirmdienas, 12. februāra, Slokas ielā ieviesīs papildu satiksmes izmaiņas

Turpinoties tramvaju sliežu ceļu pārbūvei, no pirmdienas, 12. februāra, Slokas ielā ieviesīs papildu satiksmes izmaiņas. Plānots, ka jaunie satiksmes ierobežojumi būs spēkā līdz 30. aprīlim.

No 12. februāra līdz 30. aprīlim transportlīdzekļu satiksmi slēgs Slokas ielas posmā no Mārtiņa ielas līdz Hāmaņa ielai (virzienā uz Jūrmalas gatvi). Tāpat minētajā laika periodā satiksmi slēgs Mārtiņa ielā un Krēslas ielā pie krustojuma ar Slokas ielu.

Minētajā laika periodā būs izmaiņas 30; 37; 41. un 54. autobusa maršrutā. Plašāk ar izmaiņām sabiedriskā transporta maršrutos iespējams iepazīties šeit.

 

Par darbu veikšanu atbildīgajiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta satiksmi, pagaidu pieturvietu izveidi un izvietot slēgtajās pieturvietās informāciju par pieturvietas slēgšanu, kā arī norādi par tuvākās pieturvietas atrašanās vietu un pagaidu pieturvietās izvietot pagaidu kustības sarakstus.

 

Autors: Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļa

 

 

                       

 

Citi jaunumi